Ποιοί είμαστε

Πάντα δίπλα σας, φιλικά, γρήγορα, αποτελεσματικά

Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονικό κατάστημα happypro. To happypro δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από την Γιαλατζοπούλου Φένια, Λογοθεραπεύτρια MSc, εξειδικευθείσα στις διαταραχες σίτισης – καταποσης (Trinity College, Dublin).

Σκοπός του είναι να καλύψει τις ανάγκες των θεραπευτών (λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών κτλ.), προσφέροντας υψηλής ποιότητας θεραπευτικά εργαλεία, αναβαθμίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών συνεδριών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προιόντα για στοματοκινητική θεραπεία, αισθητηριακή διέγερση, στοματική αμυντικότητα, μάσηση, σίτιση, θεραπεία κατάποσης, αναπνευστικές ασκήσεις κτλ. Τα προιόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άτομα όλων των ηλικιών και γνωστικών δυνατοτήτων, ιδίως με άτομα που παρουσιάζουν αρθρωτικές διαταραχές, διαταραχές κατάποσης αλλά και αισθητηριακές διαταραχές.

Οι προμηθευτές μας

Η happypro συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Ark Therapeutic, η Super Duper publications κ.α.

H Ark Therapeutic είναι αμερικάνικη εταιρεία της οποίας τα προιοντα ειναι εγκεκριμενα απο τον FDA (food and drug administration) και δεν περιέχουν μόλυβδο,PVC ή latex .

H Super Duper Publications είναι αμερικάνικη εταιρεία η οποία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων της.

Συνεπώς , η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προιοντων που διαθέτουμε αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής τους.
Κατηγορία Γενικές Πληροφορίες

Καλή περιήγηση!


Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

Γρήγορα και αξιόπιστα στην έδρα σας

Φιλικότητα και γνώση

Έχετε απορίες ή επιθυμείτε να δηλώσετε κάτι;